Cine suntem? Suntem o echipă căreia îi place să povestească, să călătoreasca şi să viseze mult, ghidându-ne după principiul:

VISEAZĂ, DOREŞTE-ŢI, ACŢIONEAZĂ!

VISEAZĂ – antrenează-ţi mintea să vizualizeze drumul până la VISUL TĂU. Mintea nu face diferenţa între realitate şi imaginaţie. Ea va deveni cel mai bun companion.

DOREŞTE-ŢI – identifică şi trăieşte emoţiile asociate călătoriei TALE.

ACŢIONEAZĂ – nu lăsa nicio zi să treacă, fără să lucrezi, cât de puţin, la VISUL TĂU!

Ne-am început activitatea din domenii diferite și fiecare dintre noi a contribuit ca specialist sau manager la formarea şi dezvoltarea echipelor de specialişti din departamentele de operaţiuni, analiză şi restructurare credit. Am coordonat şi implementat proiecte de eficientizare a proceselor interne pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor cu banca, în ING.

Ultimii ani i-am petrecut alături de clienţi, având grijă de relaţia a peste 400 de companii cu banca (ING şi UniCredit). Împreună cu ei am dezvoltat relaţii de business bazate pe o comunicare deschisă şi transparentă, identificând cele mai bune soluţii pentru susţinerea creşterii afacerii: produse şi servicii de optimizare a costurilor cu operaţiunile bancare, produse de finanţare a activităţii curente şi a proiectelor de investiţii, consultanţă specializată pentru dezvoltarea business-ului.

Le mulţumim tuturor colegilor şi clienţilor noștri pentru contribuţia lor importantă la dezvoltarea noastră!

Pasiunile pentru business, cunoaştere şi dezvoltare, ne-au adus aproape de alţi oameni valoroşi. I-am cunoscut ca parteneri de business în turism, consultanţă financiară şi training dar şi la cursurile de formare:

> Coaching (Şcoala de Coaching “Coach Mastery” din cadrul ICDE, acreditare ANC)
> Programare Neuro Lingvistică (acreditare Asociaţia Română de NLP şi Asociaţia Europeană de NLP)
> Training (Formator, acreditare ANC)
> Turism (Manager în activitatea de turism, acreditare ANC)

Acum la AP DEVELOP 4EX, suntem o echipa care pune pasiune într-un proiect ce își propune să sprijine mediul antreprenorial din Romănia. Cum facem asta? Suntem alături de antreprenori și manageri de companii prin organizarea de seminarii, webinarii și traininguri de strategie pentru finanțarea și creșterea afacerilor, prin sesiuni de coaching și prin consultanţă specializată, personalizată fiecărui business.

Îţi mulţumim încă o dată că eşti aici şi ne dorim să aflăm mai multe despre tine şi despre business-ul tău. Te aşteptăm să ne cunoaştem la evenimentele pe care le organizăm, în cadrul întâlnirilor de coaching şi consultanţă de business sau pur şi simplu scrie-ne.

Succesul este o călătorie care începe cu TINE!