Training

Vrei să afli cum poţi face economii de până la zeci de mii de euro pe an în relaţia cu băncile?

Deţii un business sau urmează să începi unul şi vrei să afli soluţii de creştere a afacerii, pe termen scurt şi mediu?

Vrei să echilibrezi balanţa în relaţia cu finanţatorii, ba şi mai mult, să o înclini în favoarea ta, înţelegând şi învăţand toate secretele negocierii contractelor de finanţare şi a costurilor operaţionale?

Îţi doreşti ca echipa ta din departamentul financiar- contabil să înţeleagă şi să coreleze strategia de business a companiei cu oportunităţile de finanţare din piaţă?

Împreună cu echipa, oferim training pentru finanţarea companiilor şi soluţii de reducere a costurilor cu băncile. Cel mai mare avantaj al unui astfel de training vine din mix-ul de valoare pe care îl primeşti.

Practic, pe lângă paşii simpli de a obţine o finanţare de succes, primeşti sfaturi şi recomandări strict legate de compania ta, de industria în care activezi şi de strategia ta de finanţare. Vei fi parte dintr-o comunitate de antreprenori dornici să împărtăşească din experienţa business-urilor lor.

Nu doar că vei ştii cum îţi poţi finanţa business-ul, ci vei avea instrumentele necesare pentru a înclina balanţa cu băncile în favoarea ta, prin reducerea şi controlul costurilor.

Urmăreşte Evenimentele sau contactează-ne şi dă-ne informaţii despre compania ta şi despre nevoile de dezvoltare a abilităţilor echipei. Ulterior, îţi vom face o ofertă personalizată în funcţie de durata training-ului, de numărul de participanţi şi de serviciile pre şi post-training.

WEBINAR GRATUIT

7 paşi simpli pentru
o finanţare de succes

TRAINING

Preia controlul costurilor şi stăpâneşte jocul!

CONTACTEAZĂ-MĂ

COACHING

Vrei să duci business-ul la alt nivel şi nu ştii ce anume te blochează sau cum să depăşeşti acel blocaj?

Ai viziunea, cunoşti strategia, ştii ce ai de făcut şi vrei să te asiguri că obiectivele sunt îndeplinite?

Vrei să gaseşti un echilibru între viaţa de antreprenor şi cea personală?

Îţi doreşti să îmbunătăţeşti relaţiile cu echipa ta şi cu cei apropiaţi?

Împreună, în şedinţele de coaching, vei găsi răspunsuri la toate aceste întrebări. Le vom transforma în obiective cu care să te conectezi. Experienţa lor va fi una autentică. Vei învăţa să lucrezi cu echipa, vei învăţa să delegi sarcini motivând echipa, îţi vei clarifica ce rol joci cel mai bine în afacerea ta. Vei trăi această călătorie, ca pe un drum de autocunoaştere.

Contactează-mă şi fă PRIMUL PAS spre TINE. Stabilim împreună prima sedinţa de coaching, precum şi durata procesului, frecvenţa şedinţelor în funcţie de obiectiv.

CONTACTEAZĂ-NE

Consultanţă financiară de business

Consultanta Financiara de Business

Vrei să îţi creşti afacerea şi eşti conştient că rezultatele pe care le poţi obţine depind de finanţarea rapidă şi inteligentă a oportunităţilor de business?

Costurile curente cu băncile au devenit o povară pentru afacerea ta? Vrei să preiei controlul lor, să le reduci şi să lucreze pentru creşterea business-ului tău?

Intenţionezi să începi o afacere şi vrei să afli şi să înţelegi mai bine cum îţi poţi finanţa startul şi creşterea ei rapidă?

Îţi doreşti să externalizezi procesul de finanţare al unui proiect?

Dacă vrei să te asiguri că beneficiezi de cele mai bune condiţii din piaţa financiar-bancară, să te asiguri că strategia de creştere a afacerii este susţinută de finanţatori, să afli ce strategii de finanţare se potrivesc cu strategia de creştere a afacerii tale, îţi putem oferi consultanţă personalizată.

Îți vom face analiza financiară a business-ului. Îţi vom pune la dispoziţie raportul de analiză, împreună cu soluţiile personalizate identificate în baza celor mai recente informaţii din piaţă. Vom fi alături de tine la întâlnirile cu finanţatorii pentru a ne asigura că beneficiezi de cele mai bune condiţii de finanţare. Vom fi alături de tine pe tot parcursul finanţării. Vom evalua permanent ofertele din piaţă şi relaţia cu finanţatorul ales, astfel încât să beneficiezi pe parcursul colaborării de cea mai bună experienţă şi să economiseşti până la câteva zeci de mii de euro anual.

Contactează-ne, dă-ne informaţii despre situaţia din compania ta, şi, după ce analizăm datele, îţi vom propune o intâlnire în care să discutăm şi să tragem împreună concluziile cele mai potrivite pentru tine.

CONTACTEAZĂ-MĂ

Am colaborat cu Adi pentru identificarea soluţiilor de reducere a costurilor operaţionale cu băncile și finanţarea activităţii curente. Odată implementată propunerea, costurile cu FX și plăţile valutare au scăzut considerabil. Pentru finanţarea activităţii am primit recomandări foarte bune, corelate cu obiectul de activitate, indicatorii financiari, garanţiile disponibile și costurile aferente. Îl recomand cu încredere pe Adi, pentru consultanţă personalizată de business.

Bogdan Antonache, Director Comercial TDR Energy

7 paşi simpli pentru o finanţare de succes

Vrei să nu mai pierzi bani pe operaţiuni și contracte de finanţare costisitoare?

AFLĂ MAI MULTE