– webinar gratuit –

7 paşi simpli pentru
o finanţare de succes

DETALII

Webinarul gratuit de finanţare se adresează antreprenorilor/viitorilor antreprenori care vor să-şi finanţeze un proiect de business, cât şi managerilor/specialiştilor din departamentul financiar-contabil care sunt responsabili de deciziile de finanţare ale companiei.

Acest weminar cuprinde informaţii bine structurate şi selectate pe parcursul a peste 12 ani de experienţă în industria financiar-bancară. Materialul vine în spriinul celor care au nevoie de paşi concreţi pe care să îi urmeze atunci când îşi dezvoltă strategia de finanţare potrivită pentru creşterea afacerii în mod sustenabil.

Webinarul prezintă o strategie simplă şi coerentă pentru finanţarea companiei, în 7 paşi, astfel încât să generezi o evoluţie sănătoasă a business-ului tău.

– training –

Preia controlul costurilor şi stăpâneşte jocul!

DETALII

Trainingul se adresează antreprenorilor care vor să finalizeze eficient şi rapid deciziile de finanţare, cât şi managerilor/specialiştilor din departamentul financiar-contabil care sunt responsabili de finanţarea proiectelor de investiţii ale companiei.

Acest curs cuprinde informaţii de actualitate concrete din piaţa de finanţare (strategii, produse, servicii, industrii finanţate, oferte operaţionale şi de finanţare) selectate pe parcursul a peste 12 ani de experienţă în companii de top din industrie. Vine în sprijinul celor care vor să reducă semnificativ şi repede costurile financiare, atât cele operaţionale, cât şi cele legate de finanţare.

Cursul prezintă o strategie coerentă şi eficientă pentru finanţarea companiei, cu accent pe studii de caz practice, la zi. Participanţii vor beneficia de un raport de piaţă cu informaţii despre ofertele băncilor, fiecare urmând să primească o recomandare personalizată de reducere a costurilor financiare proprii (operaţionale şi de finanţare).